Paraffine behandeling

11a6851cbc7afdb8c39825119fec3bfbf8691d68De paraffine sluit uw handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de paraffine of het handverzorgende product plaatsvinden en wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht.

Een paraffine handpakking is dan ook een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Een paraffine behandeling is geschikt voor iedereen! Door de warmte ontspannen de spieren beter en zullen eventueel pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. De behandelingen kunnen ook worden toegepast bij een oudere huid, zwakke of droge nagels of bij vastzittende nagelriemen. Ook wanneer u last heeft van reumatische handen, artrose of spierblessures kunt u veel baat hebben bij paraffine behandelingen.

Hoe werkt een paraffine handpakking?

Eerst worden uw handen gereinigd en gescrubd  om vervolgens de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter in de huid opgenomen worden.

parrafine-2Daarna wordt de er een handcrème in gemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid.

De pakking kan nu heerlijk tijdens uw manicure of cosmetische voetverzorging z’n werk doen. Na afloop wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan!
Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème. Op deze manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen en worden ze beschermd.

 

9739987_orig