Wie is Linda

Goedendag! Leuk dat je op mijn website bent.

mooiIk ben Linda den Iseger, 35 jaar oud en woonachtig in Nieuwegein samen met mijn prachtige zoon van 2 jaar.

Als klein meisje had ik altijd al een droom om in de beauty branche te werken. Ik heb toen de tijd op de middelbare school gekozen voor uiterlijke verzorging. Na mijn 4de jaar heb ik een cursus gevolgd voor Visagie. Doordat toen de tijd mijn vervolg opleiding niet door ging door te weinig aanmeldingen. Ben ik een jaar gaan werken bij V&D op de parfumerie afdeling. Ik wist op dat moment even niet meer wat ik precies wou doen. Ik was inmiddels 17 jaar.

Nadat ik een jaar had gewerkt heb ik besloten om een opleiding te gaan doen als directiesecretaresse en die heb ik na 4 jaar succesvol afgerond. Ik ben daarna gaan werken op een administratiekantoor waar ik al eerder stage heb mogen lopen.
Daar heb ik gewerkt tot augustus 2011. Ik kwam helaas door reorganisatie thuis te zitten. Ik kwam maar moeilijk aan de bak en toen bedacht ik mij om toch maar weer iets te gaan doen in de beauty branche.

In 2013 ben ik een cursus voor manicure gaan doen bij Menataupe in Barendrecht om te kijken of ik het echt wel zo leuk vind. Ik vond het geweldig! Dus ik ben daarna door gegaan voor de allround nagelstyling. Eind 2014 heb ik mijn diploma behaald bij het Nagelgilde.

In juni 2015 heb ik een stage plek gevonden bij Exquis een nagelsalon in Maarssen waar ik de mogelijkheid kreeg om mij verder te ontwikkelen. In oktober 2015 heb ik dan ook meegedaan met het landelijke examen in Acryl van CND™ (dit is het merk waar ik mee werk). Ik heb met voltrots mijn diploma behaald.
In mei 2016 heb ik mijn diploma voor Gel van CND™ behaald.

Op 21 juni 2016 zou mijn stage contract aflopen. Ik had inmiddels al een vaste klantenkring opgebouwd. En ik heb toen besloten om mijzelf in te schrijven bij het Kamer van Koophandel. Zo gezegd, zo gedaan! Een droom dat uitkwam! Sinds 8 juli 2016 ben ik zzp-er!

Kijk gerust even rond op mijn website en als je vragen hebt stuur mij gerust een email of bel.

Veel Liefs,

Linda